Permanent hårborttagning

Få bort oönskad hårväxt permanent med IPL och DIODE laser.

Är du trött av rakhyvel eller tycker du att vaxning gör för ont? En hårborttagning med laser kan vara lösningen på många problem.

Boka tid online -eller ring 040-630 99 77

Hårborttagning med laser är väldigt populärt och vem vill inte bli av med oönskat hår för gott? Fördelen med hårborttagning med laser är bland annat är hållbarheten och behandlingen är ganska smärtfri.

Så här fungerar det

Hårborttagning med laser är ganska smärtfritt och fungerar genom att ljuset från lasern går in och fångar pigmentet (färgen) i hårsäcken, och tar död på hårsäcken. Det går att behandla både ljusa och mörka hårstrån, men det ljusa kräver fler behandlingar då det är svårare för lasernern att fånga hår med mindre pigment.

För att nå optimalt resultat förväntas det en kur av behandlingar med 4-5 veckors intervaller.

Uppmärksamma att trots att branschen kallar denna typ av behandling för “permanent hårborttagning” så har den normalt ca 1 år, innan en ny hårväxt kan komma fram. Om du vill ha ett bestående resultat ska du därför gärna göra 1-2 behandlingar med 12 månaders intervall.

Modern utrustning av hög kvalitet

Vi använder ny och modern utrustning när vi gör laserbehandlingar. Teknologin är IPL och YAG laser som enbart fackligt utbildad personal får använda, dvs. våra specialistläkare eller sjuksköterskor.

Behandling av ljusa hår med laser

Behandlingen fungerar genom att laserns ljus upptas av hårets pigment. Detta gör att mörka hår är lättare att behandla. Dock arbetar våra nya lasermaskiner i många olika våglängder och därför kan vi också behandla ljust hår men det är bara mer tidskrävande.

Priser

Priserna är per. behandling och 6-12 behandlingar bör förväntas innan håren är helt borta.

Område

Pris

Bikini

700 SEK

Utökad bikini

900 SEK

Tanga

1.000 SEK

Brazil

1.200 SEK

Rumpa

1.100 SEK

Mellan rumpan

700 SEK

Armhålor

500 SEK

Underben

1.950 SEK

Lår

2.100 SEK

Baklår

1.100 SEK

Helt ben

3.450 SEK

Hel arm

1.900 SEK

Halv arm

1.100 SEK

Händer eller fötter

600 SEK

Rygg

2.000 SEK

Halv rygg (övre/nedre del)

1.200 SEK

Rygg + axlar

2.100 SEK

Bröst + axlar

2.200 SEK

Nacke

500 SEK

Axlar

900 SEK

Bröst

1.100 SEK

Bröstvårtor

500 SEK

Mage

1.000 SEK

Navel och ner till bikinikant

500 SEK

Länd

500 SEK

Ansikte

1.050 SEK

Mellan ögonbryn

500 SEK

Kinder

600 SEK

Överläpp

500 SEK

Hake

600 SEK

Haka + överlapp

800 SEK

Skägg

1.500 SEK

Hals

600 SEK

Bazil + armhålor

1.500 SEK

Panna

700 SEK

Mängdrabatt: Vid utförande av flera områden under samma behandling betalar du fullt pris för de dyraste området och därefter 40% rabatt på de övriga områdena.

Konsultation

v/ läkare

1.200 SEK

v/ sjuksköterska

GRATIS

Alltid gratis konsultation av sjuksköterska. Önskar du konsultation hos vår läkare, kostar konsultationen 1.200 SEK.

Förklaring av områdena:

Litet område” innefattar Mellan ögonbryn, Överläpp, Hake, Hals, Nacke, Armhålor, Bröstvårtor, Länd eller Navel och ner till bikinikant.

Mellan stort område” innefattar Ansikte, Halv rygg (övre/nedre del), Bröst+axlar, Mage, Bikini, Tanga, Brazil, Rumpa eller Panna.

Stort område” innefattar Rygg+axlar, Lår eller Underben.

         

Jag har under flera år fått behandlingar på CLINIQUE NOIR i Köpenhamn och jag är väldigt nöjd med mina resultat och vill därför rekommendera detta stället till andra.

Jag har främst träffat Maya som är mycket lyhörd och hon lyssnar verkligen på mina önskemål. Hon är också väldigt omtänksam och snäll och jag känner mig alltid väldigt välkommen när jag ska göra en behandling.

Personalen är väldigt trevlig och kunnig och detta har resulterat i att jag inte kan tänka mig gå till andra ställen och gärna rekommenderar CLINIQUE NOIR till nära och kära.

Louise Elisabeth Coulthard

Konsultation

Innan du får din behandling gjord ska du komma till en förundersökning. Där du ska fylla i ett hälsoschema och du får skriftlig information om behandlingen. Under konsultationen evalueras din hälsa och eventuell medicinering. Vi går igenom den skriftliga informationen och vi svarar på dina frågor. Vi rekommenderar att du gärna tar med en nära bekant eller vän till konsultationen. Exempel är du gravid eller ammar så kan du inte bli behandlad.

Efter din konsultation kan du göra din behandling men vi rekommenderar 2 dagars betänketid innan du utför en kosmetisk behandling. Konsultationen är tänkt för att vi ska få en bra bild av dina önskemål och hitta bästa behandlingstyp.

Boka en *GRATIS konsultation redan idag.

Innan din laserbehandling

Du bör helst undvika solexponering i ca. en månad innan din behandling. Du skall även undvika självbrunare och sprytan upp till din behandling. Om huden är solbränd, kommer behandlingen med laser att vara mindre effektiv.

Om du normalt vaxar dig så ska den sista vaxbehandlingen ske minst 6 veckor innan din första laserbehandling. Du får heller inte plocka eller använda hårborttagningskräm som tar bort håret ner till roten, då det ska finnas så många hårsäckar som möjligt som kan tas bort vid laserbehandlingen.

Du ska vara nyrakad i behandlingsområdet så att håren inte blockerar ljuset.

Vi kan tyvärr inte erbjuda laser behandling om du är gravid eller ammar.

Nya patienter måste ha en konsultation innan behandlingen av vår sjuksköterska.

Efter behandlingen

Ljuset som används vid laserbehandling är ej skadligt och maskinens professionella system ser till att ljuset flitreras på rätt sätt, dock kan det uppstå lätt rodnad, ömhet och lite svullnad som försvinner efter 1-7 dagar efter behandlingen.

Du ska inte sola på det behandlade området på 4 veckor efter en behandling och du ska använda solskyddsfaktor SPF 50 efter behandlingen.

Bli kontatad?

Fyll i enkäten om du har frågor kring laserbehandling eller önskar att boka en tid för konsultation.

Vilken hårtyp har du?

Klarna

Delbetalning

Som kund hos CLINIQUE NOIR erbjuder vi dig som den första kosmetiska kliniken i Sverige att betala med Klarna. Du behöver bara din telefon och behöva inte att vänta med ditt köp eller ansöka om krediter.

Du kan antingen betala senare eller dela upp din betalning, nästa gång du vill ha utfört en behandling eller köpa produkter.