Laserbehandling

Säker och trygg behandling med laser

Laser är en väldigt populär behandlingsform som används till många olika områden, som hårborttagning, kärlsprängningar, ärr, akne, rynkor, bristningar m.m. Laserbehandling är delvis väldigt populärt då behandlingstekniken är bekväm, oftast nästan smärtfri och effektiv.

Har du frågor?

Fackligt utbildad personal

Hos CLINIQUE NOIR är du i trygga och erfarna händer. Kliniken är godkänt av Socialstyrelsen och alla laserbehandlingar utförs med specialistutbildad klinisk personal.

Martin Glud är ansvarig specialistläkare för de behandlingar som utförs med laser och har genom många år varit anställd på hudavdelningen på Bispebjerg Hospital

40% rabatt på 2. området

Kombinerar du flera typer av laserbehandlingar eller olika områden under samma behandling så betalar du fullt pris på den första och sedan 40% på den andra och efterföljande område.

         

Jag har under flera år fått behandlingar på CLINIQUE NOIR i Köpenhamn och jag är väldigt nöjd med mina resultat och vill därför rekommendera detta stället till andra.

Jag har främst träffat Maya som är mycket lyhörd och hon lyssnar verkligen på mina önskemål. Hon är också väldigt omtänksam och snäll och jag känner mig alltid väldigt välkommen när jag ska göra en behandling.

Personalen är väldigt trevlig och kunnig och detta har resulterat i att jag inte kan tänka mig gå till andra ställen och gärna rekommenderar CLINIQUE NOIR till nära och kära.

Louise Elisabeth Coulthard

nordlys-ellipse-candela-neg

Modern utrustning av hög kvalitet

Vi använder ny och modern utrustning till våra laserbehandlingar. Teknologien är IPLDIODE och YAG laser, som enbart får användas av fackligt utbildad personal. Hos oss är det enbart läkare och sjuksköterskor som utför dessa behandlingar, med undantag för tatueringar och carbon peeling som vår eximinerandeläkar hudterapeut primärt utför.