Fettfrysning

Effektiv fettminskning – utan kirurgi.

Fettfrysning har varit ett mega hit i USA i mer än 10 år och kan nu även utföras hos CLINIQUE NOIR.

Boka tid online -eller ring 040-630 99 77

Fettfrysning, även kallad coolsculpting, är extremt populärt just på grund av det kontrollerade sättet att forma sin kropp på. I motsättning till traditionella vikt minsknings metoder kan man med fettfrysning minska fett på ett bestämt område. Man kan t.ex. redan vara glad för sina höfter och rumpa, men inte för sin mage. Du kanske både äter hälsosamt och dyrkar motion, men fortfarande inte kan slippa av med den lilla bulan på magen, eller dina handtag?

Kontrollerad minskning av envisa fettavlagringar – utan kirurgi.

Med fettfrysning kan man slippa av med områden man är riktigt ledsen över utan att tappa formen på hela kroppen – denna behandling tillåter nämligen att “skulpturera” din kropp precis som du själv önskar det!

Uppnå upp till 30% fettminskning per. behandling, i behandlat område.

Frågor/svar

Fettfrysning områder

Fettfrysning priser

Priserna är per. behandling och första och andra området utförs vid samma behandling.

BEHANDLINGSOMRÅDE

1: a handtag/område

2: a handtag/område

Innersida (mormor armar) (1)

3.499 SEK

2.099 SEK

Bröst parti, mand (2)

3.499 SEK

2.099 SEK

Övre rygg (3)

3.499 SEK

2.099 SEK

Vid BH stropp (11)

3.499 SEK

2.099 SEK

Bakom armhåla (12)

3.499 SEK

2.099 SEK

Nedre rygg (6)

3.499 SEK

2.099 SEK

Övre mag region (14)

3.499 SEK

2.099 SEK

Nedre mag region (4)

3.499 SEK

2.099 SEK

Flanke (kärlekshandtag / danshandtag) (5)

3.499 SEK

2.099 SEK

Skinkor (13)

3.499 SEK

2.099 SEK

Innerlår (7)

3.499 SEK

2.099 SEK

Ytterlår (8)

3.499 SEK

2.099 SEK

Baklår (9)

3.499 SEK

2.099 SEK

Innersida av knä (10)

3.499 SEK

2.099 SEK

Förklaring på ”handtag/område”:

1 handtag/område är t.ex mitt ovanför eller nedanom naveln.
2 handtag/områden är t.ex vänster och höger “kärlekshandtag”.

På grund av behandlingens varaktighet betalas en deposition på 500 SEK vid bokning, vilket kommer att kompenseras av behandlingspriset efter slutförd behandlingen. Vid frånvaro eller avbokning senare än 24 timmar före din behandling, återbetalas inte depositionen.

Vi behandlar max. 3 områden per. behandling eller max. 6 handtag per. behandling.

Effekten är upp till 30% fettreduktion per. behandling och behandlingen kan återupprepas efter minimum 4 veckor efter sista behandling. Där kan max. udføres 3 behandlinger på samme behandlingsområde. Intervall mellan varje behandling samt antal behandlingar, värderas av vår hälso personal, med utgångspunkt i den enskilda patienten.

Konsultation

Pris

v/ läkare

1.200 SEK

v/ sjuksköterska

*GRATIS

Konsultation är alltid gratis hos estetisk sjuksköterska.

Vill du istället at konsulteres med vår läkare kostar detta 950 DKK.

**

För/Efter - Fettfrysning
För/Efter - Fettfrysning

 • CLATUU 360 Front
 • CLATUU 360 Back
 • CLATUU logo

Vi har länge letat efter den bästa maskinen på marknaden och valt att arbeta med CLATUU 360, som kännetecknas av patenterad teknik som säkerställer att patienten inte får frostskador under behandlingen, vilket ökar kundupplevelsen och ger bästa resultat.

Frågor/svar

         

Jag har under flera år fått behandlingar på CLINIQUE NOIR i Köpenhamn och jag är väldigt nöjd med mina resultat och vill därför rekommendera detta stället till andra.

Jag har främst träffat Maya som är mycket lyhörd och hon lyssnar verkligen på mina önskemål. Hon är också väldigt omtänksam och snäll och jag känner mig alltid väldigt välkommen när jag ska göra en behandling.

Personalen är väldigt trevlig och kunnig och detta har resulterat i att jag inte kan tänka mig gå till andra ställen och gärna rekommenderar CLINIQUE NOIR till nära och kära.

Louise Elisabeth Coulthard

Konsultation

En fettfrysning hos CLINIQUE NOIR startar alltid med en konsultation hos en av våra kompetenta behandlare. På konsultationen tar vi höjd för dina önskan, vurderar behandlingsområdet och råder dig om dina möjligheter. Du kommer att erhålla både skriftlig och muntlig information om behandlingen samt få svar på alla dina frågor.

Behandlingen

Vi starter med at mäta och väga dig och du blir fotograferad innan behandling. Detta dokumenteras i din journal.

Själva behandlingen starter med att du sätter/lägger dig behagligt i stolen/på brixen innan maskinen kopplas till. Följande 40 minutter kan du använda med att arbeta på din egen laptop/tablet, läsa en bok eller blot ligga och slappna av. När tiden är slut kopplas maskinen bort och behandlingen avslutas med en lätt massage i behandlat området, detta kan öka behandlingsresultatet. Behandlingen tar allt i allt ca. 60 min.

Efterkontroll

Efterkontrollen är obligatorisk och sker ca. 12 veckor efter din behandling. Här kommer du tillsammans med vår sjuksköterska/kosmetolog få en pratstund och värdering av ditt resultat. Du kommer att bli mätt, vägd och efter-bild fotograferad.

Kom ihåg, att du bör massera det behandlade området varje gång du duschar/badar i dom kommande 4 veckorna (gärna längre). Detta ökar blodgennomströmningen som kan öka effekten av behandlingen.

Bli kontaktad?

Fyll i denna enkäten om du har frågor angående fettfrysning eller önskar att boka en tid till konsultation eller behandling.

Vad önskar du att behandla?

Klarna

Delbetalning

Som kund hos CLINIQUE NOIR erbjuder vi dig som den första kosmetiska kliniken i Sverige att betala med Klarna. Du behöver bara din telefon och behöva inte att vänta med ditt köp eller ansöka om krediter.

Du kan antingen betala senare eller dela upp din betalning, nästa gång du vill ha utfört en behandling eller köpa produkter.

Frågor & svar

Nedan hittar du oftast ställda frågor från våra patienter, mht. fettfrysning, även kallad Coolsculpting, härunder effekt etc.

1.

Hur fungerar det?

Under en fettfrysning blir en applikator placerad på det önskade området och med vakuum suger sig fast på huden och kyler ner hud och fettväv till ca -9 grader i 40 min. Fettceller tål ikke denna typ nerkyling och går därför isönder. Fedtceller utsöndras härefter på normalt vis tillsammens med andra avfallsämnen genom lymf- och kärlsystemet eller ingår i kroppens normala förbränning och energiomvandling.

2.

Hur stor är effekten?

Fungerar fettfrysning?

Du kan förvänta mellan 15-30 % fettminskning i det behandlede området.

3.

Är effekten permanent?

Ja! Fettceller som utsöndrats kan inte återbildas. När dom först nerbryts och utsöndras kan dom inte komma tillbaka. Så du har permanent färre fettceller på behandlat område.

Om du vid något tillfälle efter behandlingen, av en eller annan grund går upp i vikt, kommer du naturligvis också att gå upp i vikt även i behandlat område. Detta beror på att resterande fettceller i behandlat område, precis som med alla andra av kroppens fettceller, kan bli större. Men du kommer permanent att hava ett minskat antal fettceller jämnfört med innan behandling, därför kommer du aldrig att gå upp i vikt i samma omfang.

4.

När kan du se resultatet?

Redan efter 2 veckor kan du se resultat. Men först efter 12 veckor kan du se slutresultatet.

5.

Kan man behandla fler ställen på en gång?

I princip kan man behandla hela kroppen, med CLATUU 360 samma dag.

Men, hos CLINIQUE NOIR rekommenderar vi att du endast får Coolsculpting behandling på max 3. områden åt gången (t.ex. mage, lår och på innersidan av knä).

Grunden till denna rekommendation är att vi helst vill vara säkra på att kroppen kan nå att utsöndra och förbränna fettceller som utsöndras.

6.

Hur ofta kan man få behandling?

Det måste vara minst 4 veckor och i vissa fall upp till 12 veckor från områdets behandling tills det kan bli behandlat igen. Antalet behandlingar beror på mängden fett och givetvis de önskade målen du har. Kortfattat kan du säga så här: ju mer fett desto fler behandlingar. Första behandlingen är effektivast och de flesta är nöjda efter 2-3 behandlingar.

7.

Finns det biverkningar?

Biverkningar vid fettfrysning?

Ger fettfrysning biverkningar?

Biverkningarna är få och små.

Under själva behandlingen kan man känna lite obehag på det behandlade området pga. nerfrysning och vaccum. Utöver detta kan du få märken på huden efter apparaten, lite som när man har haft strama kläder på.

Huden kan i några tillfälle få några blå märken, där apparaten varit påsatt, eftersom apparaten använder vakuum för att sätta sig fast på huden. Dette försvinner typiskt efter en veckas tid.

Efter behandlingen kan någon upplevea rodnan, ömhet, värme, lätt smärta eller att det behandlade området nästan “sover”. Eventuell smärta kan behandlas med Panodil och känslen kommer att normaliseras efter 3-6 veckor.

8.

Vem kan INTE få behandlingen?

 • Vid ödem i kroppen
 • Nersatt njur- och leverfunktion
 • Om ditt utsöndringssystem inte fungerar optimalt
 • Dåligt hjärta
 • Människor med mycket lite fett eller mycket lös hud
 • Gravida eller ammande kvinnor
 • Personer som tar blodförtunnande läkemedel
 • Personer med allergi mot kyla
 • Stark övervikt (minskad effekt)

9.

Vem utför en fettfrysning?

Alla våra behandlare som utför en fettfrysningsbehandling på våra patienter, är angtingen utbildad kosmetolog, sjuksköterska eller läkare. Alla våra behandlare är specialutbildade inom just denna typ behandlingsteknik och vi använder enbart marknadens bästa utrustning.

Behov av hjälp?

Vi hoppas du hittade svaret på dina frågor i vår guide för fettfrysning, skulle du ändå sitta tillbaka med en fråga, som inte blev besvarad här på listan, håll dig inte tillbaka utan kontakta oss.