BOTOX behandling

Om botox – också känt som botulinum toxin type A

Botox är namnet på den mest kända produkt som innehåller medlet Botulinum Toxin Type A, som stammar från Clostridium Botulinum bakterien. Medlet har använts i mer än 25 års tid till behandling av muskelspasmer hos vuxna och barn, men har sedan blivit ett medel som också används vid behandling av ansiktsrynkor. Medlet förhindrar musklerna att dra ihop sig, vilket gör att den överliggande huden blir slät.

Boka tid online -eller ring 040-630 99 77

Botox och likasinnade produkter är särskilt skapat för att behandla rynkor och linjer i ansiktet och främst översta delen av ansiktet. Mindre rynkor i nedre delen av ansiktet som till exempel kring munnen och rynkor på halsen kan också behandlas men med extra försiktighet.

Vistabel - Botulinum Toxin Type A
Azzalure - Botulinum Toxin Type A

De besta resultaten

Genom att regelbundet ta hand om hud kan du nå riktigt bra resultat.

Följer du samtidigt den rådgivning som du får hos CLINIQUE NOIR kan du uppnå även bättre resultat på din hud och ta de goda resultaten till en ny nivå.

Vi har ett brett utbud av skönhetsprodukter som har många år forskning i bagagen. På detta sätt kan du säkra dig att du uppnår de bästa resultaten.

Vi kan, utifrån vår långa erfarenhet, välja ut de produkter som passar just dig och din hudtyp.

Botox priser

Priserna är per. behandling.

BEHANDLINGSOMRÅDE

1: a område

2: a område

Pannrynkor

2.500 SEK

1.400 SEK

Mellan ögonbrynen (argrynkor)

2.500 SEK

1.400 SEK

Smilerynkor / kråkrynkor

2.500 SEK

1.400 SEK

Näsa sidor (kaninrynkor)

700 SEK

550 SEK

Ögonbrynslyft

1.400 SEK

900 SEK

Läpprynkor

1.400 SEK

550 SEK

Mungipor

700 SEK

550 SEK

Halsrynkor

2.700 SEK

1.600 SEK

Käke

2.700 SEK

1.400 SEK

Haka

1.400 SEK

550 SEK

Gummy smile

1.400 SEK

900 SEK

Huvudvärk / migrän

Från 2.500 SEK

Svettbehandling i armhålorna

8.000 SEK

Bemärk att första och andra området utförs vid samma Botox behandling.

Hos CLINIQUE NOIR använder vi Vistabel samt Azzalure till våra Botox behandlingar i Malmö och i Köpenhamn. Båda produkterna innehåller medlet Botulinumtoxin Type A vid hudföryngrade behandlingar, som reducerar och slätar ut rynkor och saktar ner din åldringsprocess.

Konsultation

Pris

v/ läkare

1.200 SEK

v/ sjuksköterska

GRATIS

Alltid gratis konsultation av sjuksköterska. Önskar du konsultation hos vår läkare, kostar konsultationen 1.200 SEK.

         

Skönhetskliniken är fräsch, fin och ljus, och man blir alltid välbemöt av den trevliga personalen.

Jag har varit där 3 gånger varit nöjd varje gång med både botox och fillers.

Maya som är kosmetisk sjuksköterska utförde behandlingarna på mig och det är ingen tvivel om att hon vet vad hon gör, samtidigt som hon är väldigt lyhörd för mina önskemål. Det känns som hon verkligen är mån om att man ska vara nöjd och glad när man går därifrån.

Jag vill verkligen rekommendera Clinique Noir och även Maya.

Carina Knudsen

Konsultation

Konsultationen är ämnat för att ge en indikation om en patients önskemål av behandling passar patienten och det önskade resultatet.

Konsultation är obligatorisk enligt Svensk lag, men kan utföras vid samma tidpunkt som inplanerad behandling. Konsultationen kan även ges på annan tidpunkt innan den inplanerade behandlingen. Detta rekommenderar vi om det är först gången du ska göra en behandling. Vi rekommenderar dock alltid att du tänker väl igenom ditt beslut av behandling innan vi utför den önskade behandlingen.

Boka en konsultation för reducering av rynkor eller om du har önskan att få en fin och vacker hud.

Efterkontroll

Vi rekommenderar alltid att du kommer till efterkontroll, ca 14 dagar efter din behandling. Vår sjuksköterska kvalitetssäkrar och evaluerar resultatet tillsammans med dig som patient, vilket ger dig en optimal trygghet och kvalitetssäkring.

Bli kontaktad?

Fyll i denna enkäten om du har frågor angående botox behandlingar eller önskar att boka en tid till konsultation eller behandling.

Vad önskar du att behandla?

Klarna

Delbetalning

Som kund hos CLINIQUE NOIR erbjuder vi dig som den första kosmetiska kliniken i Sverige att betala med Klarna. Du behöver bara din telefon och behöva inte att vänta med ditt köp eller ansöka om krediter.

Du kan antingen betala senare eller dela upp din betalning, nästa gång du vill ha utfört en behandling eller köpa produkter.