Ambassadör

Josephine Qvist

Möt vår nya svenska ambassadör Josephine Qvist som passar perfekt in hos oss på CLINIQUE NOIR, då hon är vacker från in sidan och ut.

En kvinna på 25 år med rötter i Örebro, som ligger nära Stockholm. Josephine Qvist har nu bott några år i Malmö och med sin trolovade som spelar ishockey i MIF. Josephine Qvist är bland annat livsstil och modeblogger och har en inspirerande Instagram med 124 tusen följare samt blogg och egen YouTube-kanal.

Josephine Qvist tycker mycket om CLINIQUE NOIR då hon får en direkt känsla om professionalism, hjärtlighet och äkthet. Det är kvaliteter som är viktiga för henne när hon väljer kliniker nu förtiden.

Vi är glada att ha med Josephine i CLINIQUE NOIR-familjen.

Interview med Josephine Qvist

Josephine Qvist, vad kan du berätta om dig själv, förutom att du är CLINIQUE NOIR nyaste ambassadör?
Jag är väldigt intresserad av skönhet och i mitt yrke så är det viktigt att se fräsch ut, då jag dagligen har möten och många aktiviteter. Jag har länge letat efter den perfekta kliniken och jag blev väldigt glad över att jag kom i kontakt med CLINIQUE NOIR när de öppnade i Malmö. Det känns som jag hittat helt rätt.

Varför vill du representera CLINIQUE NOIR? Du bliver ju ofta frågad om samarbeten.
Jag blir ofta tillfrågad om samarbeten men för mig så handlar det mycket om att kunna stå för de märken och förtag jag ska samarbeta med och att det känns rätt på alla sätt. CLINIQUE NOIR är seriösa, tar hand om kunderna på ett professionellt och väldigt hjärtligt sätt och man får en lyxig känsla när man besöker kliniken. Kliniken bryr sig om sina kunder visar sig i sättet de utför behandlingarna och i hela upplevelsen kring en behandling från bokning och konsultationer till efterkontroller. När jag fick frågan om att bli ambassadör så blev svaret ett självklart ja.

Hur upplever du vår klinik i Malmö?
Jag upplever kliniken som lyxig och välkomnande. Man känner sig som en prinsessa när man kommer in i lokalerna och du behandlas också som du var en.

Vad är ditt förhållande till kosmetiska behandlingar?
För mig som har har varit med om en dålig upplevelse innan så är det extra viktigt för mig att jag känner mig trygg och säker på min kliniks kunskap och efter att ha träffat personalen på CLINIQUE NOIR kan jag se markanta skillnader på kliniker och kvalitet. Jag tycker i övrigt att alla förtjänar att känna sig vackra och trivas med sitt utseende och om laser, botox eller fillers behandlingar kan hjälpa en uppnå detta så stöttar jag det.

Charlie, Marknadsföringschef

Ska du bli vår nästa ambassadör?

Önskar du att vara en ambassadör för CLINIQUE NOIR i Malmö eller Köpenhamn, kontakta gärna Charlie på:

  charlie@cliniquenoir.se